Massasje i OsloVi i Balanz Oslo Massasje legger vår stolthet i effektive og målrettede behandlinger. Vi vil hjelpe deg å få en bedre hverdag.

Vi i Balanz Oslo Massasje legger vår stolthet i effektive og målrettede behandlinger. Vi vil hjelpe deg å få en bedre hverdag.

Hos oss vil du få systematisk og helhetlig massasje. I tillegg vil du få rådgiving og anbefallinger som vil hjelpe deg å holde balansen i kroppen og forbedre ledd-mobilitet.

Vi er opptatt av å forstå kroppen som en enhet og se muskellidelser i sammenheng. Vi har spesiell kompetanse på massasje for personer med idrettsskader og treningsskader.

Våres muskelterpi inneholder flere forskjellige massasjeteknikker som vi kombinerer til å lage en unik massasje tilpasset akkurat for dine behov. Dette øker sjansene for at behandlingen er vellykket.

Balanz har filialer over hele landet, og egen massasjeskole i Sandefjord. Balanz massasjeklinikk Oslo tar utgangspunkt i muskelterapi, men er i stadig utvikling med å knytte til oss og utvide kompetansefeltet.

Ta kontakt for massasje i Oslo!

Muskelterapi består av


top