Muskel- og leddakupunktur Massasje i Oslo

Muskel- og leddakupunktur - Balanz Massasje Oslo

Muskel og leddakupunktur mot muskelknuter. Vi har et bredt utvalg av tjenester innen muskelterapi og massasje i Oslo.

  • Reduserer muskelplager relatert til stress
  • Anbefales for de som har muskelknuter og triggerpunkter

Triggerpunkter er et irritabelt punkt (muskelknute) som kan gi smerteutstrålinger. De fleste har slike punkter på kroppen. Man vil kjenne smerter om man trykker på et triggerpunkt, men det varierer om man har smerter til daglig. I de periodene man er plaget med smerteutstråling så har man et «aktivt triggerpunkt». Ofte er det slik at en spesiell bevegelse eller belasting «aktiverer punktet».

Triggerpunkter vil man ofte kunne kjenne som kuler under huden. Når disse behandles med akupunkturnåler så fjernes spenningen og knuten forsvinner. Behandlingen kan være noe mer smertefull enn tradisjonell akupunktur siden området er ømt. Det er ikke uvanlig og være øm eller støl i muskulaturen de neste 2-3 dagene.

Første behandling innledes med å finne ut riktige punkter basert på undersøkelser og samtaler. Ofte så benyttes muskel- og leddakupunktur sammen med annen massasje teknikk.

Behandlingen foregår i rolige omgivelser i våre lokaler. Første time innledes gjerne med en samtale slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine behov. Vi gir også råd til eventuelle øvelser eller tiltak du kan gjøre selv.


top