Idrettsmassasje Massasje i Oslo

Massasje-Oslo-Sentrum-Balanz-Massasje-Oslo-Idrettsmassasje

Idrettsmassasje legges det større vekt på de muskelgruppene som utøveren belaster i sin trening. Balanz Massasje Oslo jobber bevist med forskjelige skader.

  • Øker utøverens prestasjoner
  • Forebygger skader
  • Brukes som del av behandling når skader har oppstått
  • Bra for blodsirkulasjonen
  • Tilpasses din idrett eller aktiviteter

Formålet med idrettsmassasje er å forebygge skader i sammenheng med trening, samt benytte det som en del av behandlingen når de først oppstår. Idrettsmassasje kan gjerne utføres før, under og etter treningsøkter eller som en fast behandling ved avtalte intervaller.

Idrettsmassasje myker opp muskulaturen. Dette har positiv effekt på både friske og skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Forskjellen mellom idrettsmassasje og klassisk massasje er at denne formen i større grad er målrettet mot enkelte områder. Idrettsmassasje går dypere så den kan til tider være ubehagelig.

Massasjen virker stimulerende i reparasjonsfasen etter skader og fremskynder restitusjon. Den har også en forebyggende effekt ved at den løser opp i stiv muskulatur som ofte er kilden til en rekke skader.

Teknikkene som benyttes i idrettsmassasje stammer fra klassisk massasje, men man bruker gjerne litt mer kraft og raskere rytme. Behandlingen tilpasses de ulike idrettene, slik at man legger fokus på de muskelgruppene som påføres størst belastning.

I Europa så har idrettsmassasje vært vanlig i over 100 år, mens i USA ble det først populært på 70- tallet etter at europeiske utøvere krediterte idrettsmassasjen som en av de viktigeste faktorene til å lykkes.

Ved bruk av idrettsmassasje så er behandlingen i større grad skreddersydd enn den man finner i klassisk massasje. Her legges det større vekt på de muskelgruppene som utøveren belaster i sin trening.

Hos oss så har vi både kompetanse og mulighet til å kombinere idrettsmassasje med teknikker fra terapeutisk stretching, kopping, dyptgående massasje og en rekke andre massasjeformer for å gi deg en optimal behandling.

Massasjen foregår i rolige omgivelser i våre lokaler. Første time innledes gjerne med en samtale slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine behov. Vi gir også råd til eventuelle øvelser eller tiltak du kan gjøre selv.


top