Klassisk massasje Massasje i Oslo

Massasje-Oslo-Sentrum- Balanz-Massasje-Oslo-Klassiskmassasje

Klassisk massasje i Oslo er en del av våres massasje teknikker. I Balanz massasje Oslo bruker vi klassisk massasje griper i muskelterapi.

  • Reduserer stress og spenninger i kroppen
  • Lindrer smerter og virker forebyggende
  • Gir økt søvnkvalitet og mer overskudd
  • Bra for blodsirkulasjonen
  • Renser kroppen for avfallsstoffer

Klassisk massasje (alt. svensk massasje) er den mest utbredte formen for massasje i vår del av verden.

Klassisk massasje kan uføres på hele kroppen eller begrenses til et område som f. eks. nakke, skuldre og rygg. Den kan brukes både til og forebygge og behandle skader. Klassisk massasje benyttes ofte som behandling av stiv nakke, ryggsmerter og hodepine.

Massasjen utføres i all hovedsak med hendene. Behandlingene består i vanligvis av fem teknikker. Det er strykning, knaing, rytmisk hakking, friksjon og vibrering. Andre teknikker kan også benyttes ved behov.

Første behandling innledes med en kort samtale slik at vi blir kjent med eventuelle plager eller andre behov som vi er avgjørende for hvordan behandlingen legges opp. I klassisk massasje så begynner man vanligvis med ryggen og muskulaturen på baksiden av bena. Deretter behandles benas forside, samt armer, nakke og skuldre. Det vil bli brukt ekstra tid på de områdene hvor pasienten har eventuelle plager. Ved behov så kombinerer vi klassisk massasje med teknikker fra idrettsmassasje, terapeutisk stretching og andre massasjeformer.

Per Henrik Ling blir av mange ansett som en av de første som oppdaget massasje. Ling dannet «Royal Central Gymnastic Institute» i 1813 og brukte store deler av livet sitt etter dette på å studere effekten av massasje og behandle andre. Spesielt så han behovet for bruk av massasje hos idrettsutøvere.

Behandlingen han utviklet regnes som opphavet til klassisk massasje. Formen har endret seg over årene og nye teknikker har blitt lagt til etter hvert som forsking har tilført ny kunnskap.

Har man eventuelle plager eller utsettes for belastinger i jobb eller trening så kan vi tilpasse behandlingen etter behov og trekke inn teknikker fra dyptgående massasje, idrettsmassasje, stretching eller andre massasjeteknikker.

Massasjen foregår i rolige omgivelser i våre lokaler. Første time innledes gjerne med en samtale slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine behov. Vi gir også råd til eventuelle øvelser eller tiltak du kan gjøre selv.


top