Kopping Massasje i Oslo

Massasje-Oslo-Sentrum-Balanz-Massasje-Oslo-Kopping

Kopping ( alt. Vakuumterapi) løftes hud, underhud og bindevev ut fra muskler, ledd og ben. Gjennom Vakuumterapi kan Balanz massasje Oslo terapeuter å få raskere positiv effekt

  • Fjerner muskelknuter som ofte er roten til muskelrelaterte plager
  • Anbefales for de som har Cellulitter
  • Øker blodsirkulasjonen og fjerner avfallsstoffer

Kopping (alt. vakuumterapi) bygger på undertrykk hvor kopper i ulike størrelser benyttes i behandlingen. Under vakuumterapi løftes hud, underhud og bindevev ut fra muskler, ledd og ben. Under behandlingen så øker blodsirkulasjonen i underhuden. Som følge av dette så blir muskulaturen varmet opp og blir mykere og mer smidig. 10 minutter med kopping tilsvarer ca. 30 minutter med klassisk massasje. Kopping bidrar også med å rense kroppen for avfallsstoffer. Man kan gjerne kombinere dette med andre behandlingsformer.

Kopping kan benyttes i en rekke ulike sammenhenger:

Smerter i muskler og ledd

Kopping kan benyttes både ved smerter, bevegelseshemning i muskler og ledd, og spesielt ved muskelknuter (triggerpunkter). Allerede etter første behandling så vil man merke bedre bevegelighet i stive muskler og ledd. Kopping har også en beroligende effekt.

Ved behandling så påføres olje og koppene strykes langs musklene. Dette skaper et vakuum som bidrar til kraftig blodgjennomstrømning i underhuden. Dette er en effektiv måte og skille ut avfallsstoffer. Man benytter ulike kopper avhengig av typen og hvor på kroppen de skal plasseres. Som oftest så benytter vi kopper av gummi/silikon eller vakuummaskin.

Kopping er en gammel og tradisjonsrik behandlingsform som stammer fra kina. Den er utbredt og anerkjent over store deler a verden.

Massasjen foregår i rolige omgivelser i våre lokaler. Første time innledes gjerne med en samtale slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine behov. Vi gir også råd til eventuelle øvelser eller tiltak du kan gjøre selv.


top