Velkommen til Balanz OsloMassasje i Oslo

Om oss - Balanz Oslo Massasje

Balanz Oslo er en klinikk for massasje og muskelterapi med profesjonell behandling og bred kunnskap.

Balanz Massør 
 

Daniel elev hos Balanz Oslo

 

Daniel Pizarro er elev hos Balanz og tar utdanning som Balanz massør og muskelterapeut. Han er utdannet danser og dansepedagog fra Norges Dansehøyskole. Hans massasjehistorie begynte med selvbehandling for å lette på den fysisk krevende hverdagen som dansestudent. Han ble glad i å behandle og så at det var et behov for massører med god praktisk kjennskap til kroppen, og bestemte seg for å fordype seg i massasje og muskelterapi. Etter fullført studie begynte han også studie som Personlig trener som han er ferdig med våren 2018. Denne våren tar Daniel praksis som massør hos oss. Han er en fleksibel behandler som tilpasser øktene til dine behov. Med følsomme hender og god anatomisk kunnskap skaper han en god flyt og trykker bort det verste.

Daniel kan tilby følgende:

 

Massør / Muskelterapeut

Robertas muskelterapeut hos Balanz Oslo

 

Balanz Oslo er en klinikk for massasje og muskelterapi. Vårt mål er å behandle og forebygge plager og skader gjennom og identifisere årsaken. Våre behandlinger følges opp med rådgivning og tips til egenøvelser som vil være med på og gi deg en bedre hverdag.

Robertas teknikker innen muskelterapi er:

Daglig leder er Robertas Bajoras. Han er utdannet muskelterapeut og godkjent massør i Norges Massasjeforbundet. I tillegg så tar han videreutdanning som akupunktør for å gi økt kvalitet og bredde i behandlingen.Andre Balanz Klinikker

Våres klinkikker finnes over hele Norge, sjekk ditt nærmeste klinikk her:

Balanz SandefjordMassasje og Kurs

Balanz Sandefjord
Les mer
Balanz Søgne

Balanz SøgneMassasje

Les mer
Balanz Sandnes

Balanz SandnesMassasje, Kurs og Trening

Les mer
Balanz Østra

Balanz ØrstaMassasje og Terapi

Les mer
Balanz Østra

Balanz DrammenMassasje

Les mer

top